Polariteitsmassage

Wat is polariteitsmassage?

Polariteitsmassage is een energetische massage waarbij het het verbinden van energiepunten centraal staat. Met polariteitsmassage worden de plekken op het lichaam die negatief (-) geladen zijn verbonden met de plekken op het lichaam die positief (+) geladen zijn.Polariteitsmassage is aan het begin van de vorige eeuw ontwikkeld door doctor Randolph Stone, een in Oostenrijk geboren natuurgeneeskundige. Hij ontdekte dat ons lichaam, net zoals de aarde, over polen beschikt die geladen zijn. De bovenkant van ons lichaam is positief geladen en onze voeten hebben een negatieve lading. Doordat de polen elkaar aantrekken kan zodoende een energiestroom op gang gebracht worden, wat ervoor zorgt dat de balans tussen lichaam, geest en emotie worden hersteld. Wanneer namelijk een van de drie uit balans is, geeft dat een energie-ophoping, die ergens anders in het lichaam weer een tekort creëert. Door de massage wordt dus de energiestroom tussen de polen weer op gang gebracht. Blokkades worden hierdoor opgeheven.

Waarom polariteitsmassage?

Polariteitsmassage stimuleert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het spoort als het ware het lichaam aan om zelf in actie te komen om het “probleem” van het energietekort of energie teveel aan te pakken. Het proces wordt tijdens een behandeling in gang gezet en werkt dagen (tot weken) erna door.

Polariteitsmassage is onder andere goed voor

Polariteitsmassage kan eenvoudig gecombineerd worden met alle andere alternatieve en reguliere geneeswijzen. Polariteitsmassage is echter geen vervanging voor medische hulp. Het kan wel de medische behandeling versterken en/ of versnellen. Het kan ook de bijwerkingen van medicijnen verminderen en extra kracht geven om de ziekte “te lijf te gaan”.polariteitsmassage zal plaatsvinden in mijn rustige, warme en sfeervolle praktijk.

De polariteitsmassage

Tijdens de polariteitsmassage ligt u op een comfortabele massagetafel en bent u toegedekt met een warme doek. U kunt uw kleren gewoon aanhouden. Wel is het advies om makkelijke en niet te dikke kleding aan te trekken. aan de polariteitsmassage zal ik een aantal vragen met u doornemen en worden uw persoonsgegevens genoteerd. Ik geef u een korte uitleg over de polariteitsmassage.

Na de polariteitsmassage

Na de polariteitsmassage krijgt u de gelegenheid om even bij te komen. Voor een optimale beleving en het optimale resultaat wil ik u vlak voor de polariteitsmassage het volgende adviseren

Drink na de massage ruim voldoende water.