Reiki

Reiki betekent universele levensenergie.

Het is de energie die alles laat groeien. Door deze levensenergie te bundelen en door je handen te laten stromen kun je jezelf en anderen helen. Ik laat energie door mijn handen stromen en legt ze op bepaalde plaatsen op het lichaam van de cliënt. De levensenergie stroomt door mij heen. Het gaat hier dus niet om het weggeven van mijn energie van aan de cliënt, maar om het doorgeven van levensenergie uit een oneindige bron. Reiki geneest wat genezing nodig heeft. Ik stuur dus geen energie naar een bepaalde plek, maar laat de energie uit mijn handen stromen; de energie gaat naar waar ze het hardste nodig is, omdat dat de plaats is waar er het minste evenwicht is. Reiki werkt positief voor degene die een behandeling ondergaan, ze verlicht pijn, ze ontspant en versnelt genezingsprocessen. Reiki is een krachtige helingsmethode die zowel op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau werkt. Reiki ontgift het lichaam, zorgt voor een complete ontspanning en heft blokkades op die aanleiding geven tot lichamelijke klachten.

Reiki bevordert het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het spoort als het ware het lichaam aan om zelf in actie te komen om het “probleem” aan te pakken. Het proces wordt tijdens een behandeling in gang gezet en werkt de dagen (weken) erna door.

Reiki kan eenvoudig gecombineerd worden met alle andere alternatieve en reguliere geneeswijzen.

Reiki is echter geen vervanging voor medische hulp. Het kan wel de medische behandeling versterken en/ of versnellen. Het kan ook de bijwerkingen van medicijnen verminderen en extra kracht geven om de ziekte “te lijf te gaan”.

Reiki werkt onder andere goed bij

Maar ook als u geen klachten heeft en u even lekker wil ontspannen, dan is een reiki-behandeling een echte aanrader. Een heerlijk rustmoment voor uzelf.