Waarom een massage?

Je bent moe, voelt je niet lekker. Misschien zit je nek helemaal vast of sta je dagelijks op met hoofdpijn. Een warme douche of aspirientje helpen al lang niet meer en eigenlijk weet je ook wel dat dat geen remedie is. Er is wel wat meer aan de hand: je voelt je uit balans. Herken je het bovenstaande? Lees dan verder over de diverse massages die ik je kan aanbieden. Wellicht kan het jou ook helpen je balans weer te vinden.

Je bent welkom.

En er zijn nog meer goede redenen om je te laten masseren:

Aandacht voor je zelf

Je hoeft niet iets te mankeren of een hoger doel te hebben om naar een masseur te gaan, jezelf (laten) verwennen is ook een goede reden!

Ontspanning

Massage is ontspannend voor je lichaam en je geest. Dus goed als je pijnlijke en gespannen spieren hebt, klachten die met spanning te maken hebben of het gewoon druk of spannend is in je leven.

Nieuwe energie

De energiedoorstroming wordt bevorderd waardoor spanningen losgelaten kunnen worden en het lichaam weer nieuwe energie krijgt.

Bewustwording en contact

Bewust je lichaam voelen en ontdekken wat er allemaal gewaar te worden is. Daardoor krijg je meer contact met je lichaam en een stuk van jezelf. Vooral de dynamische massagetechnieken kunnen je veel laten gewaarworden.

Aangeraakt worden

Warm en veilig aangeraakt worden is een van onze basisbehoeften. Als je nu of in het verleden te weinig of onveilig aangeraakt bent, massage kan je weer wat terug geven.

Verwijderen van afvalstoffen

De bloedcirculatie en de lymfevaten worden geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller verlaten.

Gedachten stil zetten

Wanneer je veel denkwerk verricht of je gedachten even stil wilt leggen. Na een massage voel je je helderder en lichter.

Vooraf maken we afspraken over je wensen, waarbij je tevens jouw grenzen aangeeft. Wil je een volledige lichaamsmassage of een deelmassage van bijvoorbeeld rug en nek. Het is de bedoeling dat de massage ontspanning oplevert, dus daarom is het heel belangrijk dat je je prettig voelt bij wat er gebeurt. Het mag duidelijk zijn dat dit ook voor mij geldt.

Voor een erotische massage ben je bij mij niet aan het juiste adres!

Massage in combinatie met Reiki:

Het is tevens mogelijk om een massage en een Reiki behandeling te combineren. Daarbij kan gestart worden met Reiki om vervolgens verder te gaan met een massage of andersom. Dan starten we met een massage, en waar nodig wordt de massage dan ondersteund door het geven van Reiki energie.

Zowel de massage als de Reiki zorgen ervoor dat blokkades worden opgeheven en dat afvalstoffen worden "losgeweekt". Voor de afvoer van de afvalstoffen is het van belang om na de behandeling extra water te drinken.